Stel hier uw vraag

Bloemen koeling

Specialistische bewaring van bloemen, bollen en planten door innovatieve koeltechniek op maat.

Koeling van het hoogste niveau

Voor bloemen, bollen en planten leveren wij productgerichte koeling voorzien van luchtverversing, verwarming, ontvochtiging of juist geringe uitdroging en eventuele bevochtiging. Op het gebied van de snelkoeling levert Weber sinds jaar en dag geforceerde doorstroomkoelers, al dan niet geïntegreerd in de koelcel. Ook hier zijn tevens stekkerklare, autonome systemen leverbaar.

Terugkoelen van bloembollen

Voor het koelen en bewaren van bloembollen leveren wij product specifieke koelinstallaties. Voor droge bewaring met verwarming en luchtverversing of voor opgeplante bollen. Deze specifieke kennis en kunde hebben wij in huis. Luchtverdeelkokers en/of luchtkleppen in de bollencellen worden op maat geleverd, eventueel aangevuld met plafondventilatoren. Voor bloembollenbewaring op maat kunt u ook bij ons terecht.

Koelinstallatie bloemen

Het na de oogst snel op de juiste temperatuur brengen van uw bloemen zorgt voor behoud van kwaliteit en verlengt het vaasleven. Met een uitgekiende installatie zorgen wij voor een goede temperatuurgelijkheid en een relatief juiste luchtvochtigheid.

Bloemenopslag

Onze bloemenbewaarcellen worden passend bij uw kwetsbare product ontworpen. Vochtigheid en temperatuur worden zo optimaal geregeld. Zodoende behouden de bloemen een zo lang mogelijk leven, ook na levering aan de consument.

Koelcel winkelinrichting

Voor bloemenwinkels en tuincentra maken wij bloemenpresentatiekoeling. Met een speciale stille koeler of met een koeler met geforceerde lucht en desgewenst met een glaspui-afscheiding. De koeling wordt altijd op maat en naar uw wensen gemaakt. Daarbij kan het uitgevoerd worden met een dag-/nachtregeling, zodat uw bloemen in de presentatiekoeling blijven staan en niet naar de cel verplaatst hoeven te worden.