Advies - contact

Waarom Weber Koudetechniek?

Weber Koudetechniek is voor haar klanten een flexibele en betrouwbare partner, die hoogwaardige, ecologisch verantwoorde, maar toch betaalbare oplossingen biedt voor koelen, vriezen en bewaren. Wij richten ons op de kleinere en middelgrote koel- en vriesprojecten (tot circa 500 kW) in binnen- en buitenland.

Wet- en regelgeving koelsystemen

De wet- en regelgeving op het gebied van koudemiddelen verandert snel. Het aanbod van mogelijke technische oplossingen groeit daarnaast exponentieel. Het is belangrijk om de juiste technische keuzes te maken. Weber Koudetechniek is de partner die als beste in staat is u bij deze keuze, en de uitvoering hiervan, te ondersteunen.

Ruim 50 jaar ervaring

Weber heeft meer dan een halve eeuw ervaring in de ontwikkeling van koelsystemen. Wij bouwen met onze klanten een langdurige relatie op, door na oplevering ook de juiste service te verlenen.

Innovatieve systemen

Wij leveren koel- en vriescellen in combinatie met de nieuwste en meest innovatieve koude-systemen. Afhankelijk van uw wensen en budget bieden wij de meest efficiënte, energiezuinige, onderhoudsvriendelijke en desgewenst ecologisch verantwoorde oplossing. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Huidige koelinstallatie

Weber Koudetechniek is tevens de juiste partij om uw oude installatie te laten retrofitten of compleet te vernieuwen.