Contact

Potplanten kwekerij

Koelinstallatie

Onlangs heeft Weber Klimaattechniek B.V.  bij een opdrachtgever die actief is in de teelt en handel van rozen een nieuwe koelinstallatie geleverd, gemonteerd en inbedrijfgesteld nadat de cel was uitgebreid met 400m2 vloeroppervlakte.
Hierdoor heeft deze klant meer opslag en inkoelcapaciteit beschikbaar zodat dit bedrijf zijn klanten beter en sneller kan voorzien van verse rozen.

Koelinstallatie WeberKoudetechniek
Klik hier of op de foto voor de fotogalerij

De koelcompressor heeft een hoog rendement, laag geluidsniveau en is capaciteitsgeregeld afhankelijk van de warmtelast. Ook is de installatie  voorzien van een automatisch ontdooisysteem.

Ook omdat de klant deze cel met koelinstallatie snel tot zijn beschikking wilde hebben en dit tijdens zijn reguliere werkzaamheden door Weber Klimaattechniek werd uitgevoerd zonder al te veel hinder te geven bij de opdrachtgever zijn ter versnelling en vergemakkelijking van de montage  de koelers voorzien van de benodigde koeltechnische componenten voordat ze werden opgehangen.

Energiezuinige LED

Ook hebben wij deze cel voorzien van energiezuinige LED verlichtingsarmaturen en een snelroldeur om het energieverbruik en de inbreng van warmte te verlagen.

Tevens is hier door Weber ook voor het eerst gebruik gemaakt van een nieuw type regelaar met touchscreen waardoor het geheel een moderne uitstraling heeft en het gebruiksgemak voor de opdrachtgever ook optimaal is.

Wilt u ook een koelinstallatie en/of complete koel- of vriescel of airconditioning van Weber Klimaattechniek? Neem dan vrijblijvend contact op met ons!