Stel hier uw vraag

Koelinstallatie

Volledig op maat en volgens de laatste milieuwetgeving

Uw koelinstallatie wordt volledig op maat en conform de laatste eisen en wetten ontworpen en uitgevoerd. Onze installaties zijn energiezuinig. Door gebruik te maken van de beste componenten realiseren wij voor onze klanten een betrouwbare en servicevriendelijke installatie.

U heeft daarbij de keuze uit directe (conventionele) en indirecte koelsystemen, waarbij er moderne chemische koelmiddelen (bijvoorbeeld R407F, R134a, R407c, R410A en R449a) of natuurlijke koelmiddelen worden gebruikt. Deze middelen (o.a. Ammoniak, CO2 en Propaan) tasten de ozonlaag niet aan en schaden het milieu niet. De inzet van natuurlijke koudemiddelen is - mede onder druk van wet- en regelgeving- sterk in opkomst. Of en welk natuurlijk koudemiddel voor uw toepassing geschikt is, is van een aantal zaken afhankelijk. Wij adviseren u daar graag in.

De beste service en onderhoud

Wij zijn een all-round leverancier van hoogwaardige totaalprojecten. Wij verzorgen uw complete cellenbouw met installatie en verlichting en de bijbehorende elektrische aansluiting. Daarnaast verlenen wij 24/7 service.

Weber Control, alles onder controle

Een maximale gelijkblijvende temperatuur; de juiste luchthoeveelheid of luchtvochtigheid. Regeling van de ideale doorstroom koeling condities. Naast complete koelcellen levert Weber Koudetechniek ook stekkerklare mobiele koelcellen voor winkels en dagverkoop, koud waterinstallaties en regelingssystemen voor uw relatieve vochtigheid en kaskoeling.

Klimaat computer

Deze computer is ontwikkeld vanuit een nieuw concept en biedt daardoor direct meer mogelijkheden dan de huidige procescomputers. De besturing bestaat uit een netwerk van meet- en regelcomponenten en is daardoor modulair. Dit maakt dat deze op termijn gemakkelijk is uit te breiden. Door gebruik van deze modulaire opzet is deze procescomputer betaalbaar voor bedrijven met een cel of voordrooginstallatie en zeer economisch voor grote bedrijfsruimten met meerdere cellen. De procescomputer biedt in de basis alle functies voor het drogen en bewaren van bloembollen, maar biedt daarnaast nog tal van voordelen. Zo vindt de bediening plaats vanuit een of meerdere overzichtelijk 'touch screens'. 

Welk systeem u uiteindelijk ook kiest, er wordt gebruik gemaakt van de beste componenten zoals bijvoorbeeld Güntner, Goedhart en Bitzer.

food koeling